Aflat în vizită la Bruxelles, premierul Grindeanu anunţă o DECIZIE NEAŞTEPTATĂ după întâlnirea cu un înalt oficial UE. „Iau extrem de în serios să fac asta”

Autor: Clarice DINU Postat la 18 februarie 2017 94 afişări

Aflat în vizită la Bruxelles, premierul Grindeanu anunţă o DECIZIE NEAŞTEPTATĂ după întâlnirea cu un înalt oficial UE. „Iau extrem de în serios să fac asta”

După două săptămâni de proteste masive în România faţă de  Guvern, premierul Sorin Grindeanu a mers la Bruxelles pentru a se întâlni cu oficialii UE şi a le explica ce a determinat Cabinetul să adopte de urgenţă o ordonanţă care a scos în stradă sute de mii de oameni.  „Este bine că ordonanţa 13 a fost retrasă. Este bine că Guvernul vrea să armonizeze legislaţia naţională cu normele UE, dar acest lucru trebuie făcut transparent”, a avertizat prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, în contextul în care Guvernul şi-a motivat demersul de modifica prin OUG legea penală prin faptul că trebuie transpusă în legislaţa naţională o directivă europeană.  

La rândul său, premierul Grindeanu a luat prin surprindere, făcând un anunţ neaşteptat după întâlnirea cu înaltul oficial UE. 

Citeşte : Aflat în vizită la Bruxelles, premierul Grindeanu anunţă o DECIZIE NEAŞTEPTATĂ după întâlnirea cu un înalt oficial UE. „Iau extrem de în serios să fac asta”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
propunere,
bruxelles,
justitie
/actualitate/aflat-in-vizita-la-bruxelles-premierul-grindeanu-anunta-o-decizie-neasteptata-dupa-intalnirea-cu-un-inalt-oficial-ue-iau-extrem-de-in-serios-sa-fac-asta-16163934
16163934
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.