Citeşte în noul număr Business Magazin din 20 februarie 2017

Postat la 17 februarie 2017 125 afişări

“Inteligenţă românească, servicii globale”” este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 20 februarie 2017.

COVER STORY: Inteligenţă românească, servicii globale

Cu 450 de angajaţi şi clienţi în 17 ţări, OSF este o companie înfiinţată de patru români care au gândit din start afacerea la nivel global şi nu s-au limitat la a face business doar în ţară. OSF este un furnizor de servicii de IT orientate către e-commerce, customer relationship management şi cloud computing. Cum a început, care au fost momentele cheie în dezvoltarea afacerii şi despre planurile de viitor povesteşte Gerard Szatvantyi, fondator şi CEO al OSF.


AFACERI: Tinerii care au reinventat gogoaşa


LIFESTYLE: Pentru cine începe joi weekendul?


 

ANTREPRENORIAT: Timişoreanul care face pantofi cu modele naţionale


TENDINŢE: Un grup social născut în criză

Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-20-februarie-2017-16164687
16164687
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.