Pleaca Nicolae Petrov, CEO-ul Carpatair, de la companie?

Postat la 23 aprilie 2010 95 afişări

Intr-un an compania a pierdut ce a castigat in trei ani de crestere. Dar ce inseamna asta pentru urmatorii trei ani?

"Zvonurile circula mereu. Pentru moment structura actionariatului Carpatair este aceeasi din 2000 incoace: 51% actionariat roman si 49% actionariat elvetian. Personal, consider ca momentul actual nu este unul prielnic pentru exit, iar eu imi doresc sa pastrez aceasta structura de actionariat neschimbata pe o perioada cat mai lunga".

Chiar si in alte conditii, Petrov considera insa ca exit-ul ar trebui sa mai astepte: "Avand in vedere ca sunt fondatorul acestei companii si ca motivatia care m-a condus in toti acesti ani a fost cea pur profesionala, este normal sa consider ca la cei 15 ani ai proiectului si cei 43 ai mei este inca prematur sa ma gandesc la reducerea participarii si a angajamentului personal. Din contra, intentiile mele s-ar indrepta mai degraba spre cumpararea de actiuni, deoarece cred in ceea ce fac si in sansele de reusita ale companiei pe care o conduc".

Citeste mai multe in "Planurile sefului Carpatair, dupa un an de pierdere"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
aviatie,
Carpatair,
Nicolae Petrov
/actualitate/afaceri/pleaca-nicolae-petrov-ceo-ul-carpatair-de-la-companie-5989672
5989672
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.