LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

La trei ani de la inaugurare, Mega Mall investeşte 3,5 milioane de euro în reamenajarea zonei de food court şi divertisment

Autor: Florin Casota Postat la 16 mai 2018 154 afişări

Mega Mall investeşte aproape 3,5 milioane de euro în reinventarea zonei food court şi divertisment amplasată la nivelul doi al centrului comercial. Proiectul, conceput de Corvin Cristian Studio, birou de design, presupune o reamenajare completă a spaţiului de 10.000 mp, sub conceptul „Experienţe”.

La trei ani de la inaugurare, Mega Mall investeşte 3,5 milioane de euro în reamenajarea zonei de food court şi divertisment

Nivelul al doilea al celui mai mare centru comercial NEPI Rockcastle din România va fi complet reamenajat, simulând la scară mai mică organizarea urbană. Proiectul va agrega diverse zone de petrecere a timpului liber în jurul luminatoarelor de mari dimensiuni.

„Deşi deciziile de investiţie în reamenajarea centrelor comerciale se fac după o perioadă de minimum 10 ani de funcţionare, când business-ul ajunge la maturitate, la Mega Mall am investit constant, încă de la inaugurare, în optimizarea mixului comercial şi în modernizări. Facem acest lucru de fiecare dată când observăm că există opţiuni de îmbunătăţire a experienţei consumatorilor”, spune Sebastian Mahu, Head of Asset Management în cadrul NEPI Rockcastle.

Conform proiectului, în reamenajarea zonei de restaurante şi fast food, se vor folosi cu precădere materiale naturale precum lemnul, iar piesele de mobilier alese vor aparţine unor designeri români.

Prin conceptul ales, zona de la nivelul doi al centrului comercial se va transforma într-o grădină urbană în miniatură, un spaţiu de explorare, structurat în trei „mini cartiere”:

Zona verde, amplasată în zona luminatorului de mari dimensiuni, va fi amenajată ca o grădină urbană cu plante şi elemente din lemn natural; Barul, amplasat central, va fi spaţiul ideal de interacţiune; Piaţa, amplasată într-o zonă secundară, va fi amenajată ca o piaţă reinterpretată, aducând în interior atmosfera de street-food.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.