Comisia Iordache a respins amendamentele la Codul penal ale ALDE, Nicolicea şi Rădulescu

Postat la 15 mai 2018 104 afişări

Comisia specială pentru Legile justiţiei, condusă de Florin Iordache, a respins amendamentele de modificare a Codului penal depuse de mai mulţi senatori ALDE, cât şi propunerile deputaţilor PSD, Eugen Nicolicea şi Cătălin Rădulescu.

Comisia Iordache a respins amendamentele la Codul penal ale ALDE, Nicolicea şi Rădulescu

"Grupul ALDE a depus nişte amendamente, după care a trebuit să ies cu un comunicat că nu le susţinem, cele cu rea-credinţă. Toate acele amendamente depuse de colegii senatori ALDE, în condiţiile în care grupul ALDE a semnat iniţiativa noastră, să votăm că nu le susţinem. Şi cele ale lui Nicolicea şi Rădulescu le vom supune votului dvs pentru a fi respinse, pentru că pratica parlamentară nu opreşte nici un deputat sau senator să depună amendamente. Că sunt proaste, acesta e un alt subiect. Voi supune în bloc respingerea acestor amendamente", a afirmat Florin Iordache, în şedinţa de marţi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.