Daniela Gheorghe este noul business development manager la MediHelp International

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 februarie 2012 175 afişări

Daniela Gheorghe s-a alăturat echipei MediHelp International ca business development manager, începând cu ianuarie 2012. Cu peste 15 ani de experienţă managerială şi şapte ani de experienţă în industria îngrijirii medicale, Daniela Gheorghe va conduce MediHelp, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurări medicale private din Europa de Est.

"Sunt sigură că asigurările medicale private vor fi noul trend în Europa de Est şi în special în România.", a declarat Daniela Gheorghe, business development manager la MediHelp International.

În noua sa funcţie, Daniela Gheorghe va fi responsabilă cu dezvoltarea produselor, activităţi de marketing, dezvoltarea reţelei de brokeri şi furnizori medicali. Printre funcţiile importante deţinute anterior, Daniela Gheorghe a fost General Manager la Centrul Fundeni de la EUROMEDIC Internaţional şi a ocupat poziţii de management în companii precum Medicare Group, CertAsig Asigurare şi Reasigurare, Vodafone. Ea deţine un Executive MBA în Administrarea Afacerilor de la ASEBUSS.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/daniela-gheorghe-este-noul-business-development-manager-la-medihelp-international-9341085
9341085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.