Afaceri pe care le poţi porni cu mai puţin de 500 de lei: astăzi, cum să faci bani ajutând alţi oameni să se angajeze

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 26 octombrie 2016 3555 afişări

Afaceri pe care le poţi porni cu mai puţin de 500 de lei: astăzi, cum să faci bani ajutând alţi oameni să se angajeze

Cu toţii am trecut prin momentul acela în care realizăm că CV-ul nu e actualizat, nu e tradus în engleză sau pur şi simplu nu arată bine. Aici intervine scriitorul de CV-uri: el ia informaţiile în stare brută şi le pune în ordinea corectă şi mai ales în forma corectă.

Pentru a deveni expert în CV-uri nu îţi trebuie altceva decât o conexiune la internet: găseşti acolo toate informaţiile, îndrumările şi exemplele de care ai nevoie.

Astfel, pentru a demara afacerea ar trebui să îţi creezi un portofoliu: sunt numeroase site-uri care te lasă să "expui" lucrările gratuit, precum Carbon Made, PortfolioBox sau Behance.

Următorul pas e să cauţi site-uri de freelancing (cel puţin în primă fază, pentru a ţine costurile jos) precum Upwork (fostul Elance), Fiverr sau varianta românească, Microjoburi. Aici poţi cere în jur de 50 de lei pentru fiecare CV editat.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.