100 Cele mai puternice femei din business: Daniela Covăcescu, Director de operaţiuni şi membru al echipei de top management, Allianz-Ţiriac

Postat la 02 iulie 2023 92 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Daniela Covăcescu, Director de operaţiuni şi membru al echipei de top management, Allianz-Ţiriac

Prime brute subscrise (2022): 2,9 mld. lei   / 

Profit net: 250 mil. lei   /   Număr de angajaţi: + 950

Daniela Covăcescu s-a alăturat echipei Allianz-Ţiriac la 1 septembrie 2021 ca director de operaţiuni şi membru al echipei de top management. Din acest rol, ea coordonează o echipă de aproximativ 400 de specialişti şi activităţile diviziilor de daune, IT şi back-office.

„Mă motivează dorinţa de a deveni cea mai bună versiune a mea, atât în plan profesional, cât şi personal. Îmi doresc să am o viaţă împlinită şi cu sens, iar familia şi oamenii din jurul meu sunt o sursă importantă de motivaţie pentru mine. Încerc să fiu o prezenţă pozitivă în viaţa lor, să îi ajut să crească şi să-i sprijin.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.