Adrian Despot, CRITICAT pe Facebook după semifinala "Vocea României"

Postat la 11 decembrie 2017 22896 afişări

Situatie în premieră a fost înregistrată vineri seară, când a avut loc, în direct, semifinală concursului de talente “Vocea României”, scrie ONE.

Adrian Despot, CRITICAT pe Facebook după semifinala "Vocea României"

Adrian Despot a plâns cu lacrimi după ce concurenta sa, Andrada Creţu, a cântat. Despot plângea atât de tare, încât de trei ori când I s-a dat cuvântul, nu a fost în stare să formuleze o frază.

Andrada a interpretat “Nothing Else Matters”, de la Metallica, iar Despot a reuşit să suspine: “Melodia pe care ai cântat-o în seară asta este foarte importantă pentru mine. Şi tu eşti la fel de importantă pentru mine”, afirmaţie surprinzătoare, mai ales că lui Mano Raduly Botond, celălalt concurent al său, nu i-a făcut vreo declaraţie încărcată de vreo semnificaţie de-a lungul show-ului.

Pagina de Facebook a solistului de la “Viţa de vie” conţine, de asemenea, reproşuri aduse lui Despot. “Prima reacţie când am văzut că nu a ieşit Mano finalist: am dat unfollow acestei pagini! Nu pot să cred că cea mai bună voce a plecat din concurs! Melodia care a cântat-o Andrada i se potrivea mai bine lui Mano! Mano a avut parte doar de piese care l-au defavorizat cu excepţia “In my defence”, pe care a ales-o fără ajutorul antrenorului!”, a scris unul dintre internauti.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.