Ce trebuie să ai în vedere dacă vrei să-ţi deschizi o staţie ITP

Autor: Florin Casota Postat la 11 decembrie 2017 9913 afişări

Având în vedere mărirea permanentă a parcului auto din România, renunţarea la taxa de mediu, înfiinţarea unei staţii ITP poate reprezenta un business de succes. De asemenea, trebuie luat în considerare faptul că se discută despre reducerea perioadei pentru efectuarea inspecţiei tehnice periodice, de la 2 ani la un an, pentru autoturismele care au o vechime mai mare de 12 ani, ceea ce înseamnă aprox. 4 milioane de verificări tehnice periodice / per an, suplimentare faţă de momentul actual.

Ce trebuie să ai în vedere dacă vrei să-ţi deschizi o staţie ITP

Aşadar ce trebuie să ia în considerare cei care vor să-şi deschidă o staţie ITP au la dispoziţie un ghid privind deschiderea unei staţii ITP, realizat de consilierului Szfarli Zoltan, Primăria Municipiului Mediaş.

Cei interesaţi pot citi ghidul aici

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-trebuie-sa-ai-in-vedere-daca-vrei-sa-ti-deschizi-o-statie-itp-16849605
16849605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.