Accident grav în Bulgaria: Un român a murit, iar cinci sunt răniţi grav (VIDEO)

Autor: Valentin Anghel Postat la 21 septembrie 2014 69 afişări

Un autocar cu 25 de pasageri români care circula de la Kusadasi spre România, s-a răsturnat, duminică dimineaţă, în pasul Republika, între localităţile Gurkovo şi Veliko Târnovo, din Bulgaria, din primele informaţii rezultând că accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor cinci.

Accident grav în Bulgaria: Un român a murit, iar cinci sunt răniţi grav (VIDEO)

Trei elicoptere SMURD vor aduce în ţară şase dintre răniţii din accidentul produs duminică dimineaţă în Bulgaria, cinci dintre aceştia fiind în stare gravă, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Ministerul Afacerilor Interne.

IMAGINI VIDEO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Poliţia Română a efectuat primele verificări în ţară privind firma transportatoare, şoferii şi autocarul din accidentul produs în Bulgaria, nefiind evidenţiate probleme din punct de vedere al avizelor şi atestatelor prevăzute de legislaţia română în materie, informează Ministerul Afacerilor Interne.

Autocarul, care aparţine unei firme de turism din România, era condus de un român în vârstă de 44 de ani. Şoferul nu consumase alcool, au comunicat autorităţile bulgare.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/accident-grav-in-bulgaria-un-roman-a-murit-iar-cinci-sunt-raniti-grav-video-13313666
13313666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.