500 de blocuri din Capitală, fără apă caldă şi încălzire din cauza unei avarii

Autor: Cosmin Pirv Postat la 13 decembrie 2023 38 afişări

Aproximativ 500 de blocuri din mai multe zone ale Capitalei au rămas fără apă caldă şi încălzire, ca urmare a unei avarii produse la Magistrala Griviţa, pe Şoseaua Orhideelor, a anunţat miercuri compania Termoenergetica.

500 de blocuri din Capitală, fără apă caldă şi încălzire din cauza unei avarii

Conform companiei, sunt vizate blocuri din următoarele zone: Calea Giuleşti, Bulevardele Iancu de Hunedoara şi Banu Manta, Şoseaua Nicolae Titulescu, Calea Dorobanţi, Calea Floreasca, strada Nicolae Caramfil din Sectorul 1, Şoseaua Ştefan cel Mare din Sectorul 2, precum şi strada Nicolae Filimon, Calea Griviţei, Bulevardul Constructorilor şi complexul studenţesc Regie din Sectorul 6 al Capitalei.

Avaria s-a produs în zona Podului Grozăveşti, pe conducta cu diametrul de 1000 mm. Au fost deja începute, în regim de urgenţă, manevrele de sectorizare, închidere şi golire a conductei, apoi cele de aerisire. Ulterior, vor fi efectuate sudurile pentru reparaţia avariei şi încărcarea magistralei.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură va fi sistată până în data de 15 decembrie 2023, ora 23.30.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute. Pe măsură ce intervenţiile se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat”, a transmis compania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blocuri,
încălzire,
avarie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.