100 Tineri manageri de top. Marina Samoilă, Desprevin Media

Postat la 01 noiembrie 2023 33 afişări

100 Tineri manageri de top. Marina Samoilă, Desprevin Media

Cofondatoare & Director Executiv, wine charmer acreditat WSET Diploma Desprevin Media, 37 de ani


Cifră de afaceri (2022): 900.000 de lei

Număr de angajaţi: 4


Marina Samoilă a pornit „pe drumul vinului” odată ce a intrat la Facultatea de Horticultură. A continuat cu un curs de somelieri coordonat de Sergiu Nedelea şi a devenit wine ambassador la Domeniile Tohani. Începând cu 2014 a urmat mai multe formări internaţionale în domeniu, iar în 2023 a primit acreditarea WSET Diploma. Astăzi conduce Desprevin Media, un proiect antreprenorial ce cuprinde platformele desprevin.ro şi winedeals.ro, fiind totodată creatoarea gamei private label Primul, vin itinerant, unic în lume.

O viziune pentru viitor:

„Capacitatea de a rămâne relevant pentru echipă, business şi industria în care operează e esenţială pentru un lider. Asta presupune învăţare constantă, flexibilitate şi isteţime. Îmi e clar ce lipseşte în industria de vinuri şi wine e-commerce: data intelligence, forecasting, consumer insights, big data. Şi ştim cum să obţinem şi să valorificăm aceste informaţii utilizând tehnologia şi inteligenţa artificială, însă cot la cot cu angajaţii umani.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.