Sărbătorile de iarnă în general şi Revelionul în particular reprezintă pentru proprietarii de restaurante o gură de aer proaspăt după ce vremea rece reuşeşte de multe ori să îi ţină pe oameni în casă. Astfel, pentru a-şi rotunji veniturile în anotimpul friguros proprietarii şi managerii de restaurante se întrec în a oferi preparate variate - mai mult sau mai puţin cunoscute -, băuturi scumpe sau tradiţionale şi DJ pe măsură. Cât de variate sunt ofertele în care se întrec restaurantele? citeşte toată ştirea
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.