„Sezonalitatea este cu siguranţă unul dintre pilonii meniului nostru. Gătim în ritmul naturii, astfel că în fiecare anotimp apar în meniu preparate care pun în valoare ingredientele momentului. De la verdeţuri proaspete, legume din belşug, toamna legume coapte, preparate din carne sau deserturi speciale cu dovleac ori cu prune, fiecare sezon pune pe piedestal ingrediente vedetă din acea perioadă, luate de la producători locali. Ne dorim ca meniul să spună şi povestea grădinii, şi a producătorului, nu doar a bucătarului”, spune Amalia Stanciu. citeşte toată ştirea
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.