Fiecare român are aproape jumătate de hectar de teren arabil, la fel ca un american, de trei ori mai mult decât un neamţ şi de aproape două ori mai mult decât un spaniol, ceea ce arată că România ar trebui să-şi hrănească populaţia din bogăţia pământului. Însă, deşi România este unul dintre principalii producători şi exportatori de cereale din UE, are un deficit de 5,6 miliarde de euro pe zona de alimente procesate, iar carnea de porc vine în principal din Germania şi Spania. Cum poate deveni din putere agricolă putere alimentară? citeşte toată ştirea
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.