National Geographic a premiat cele mai frumoase fotografii ale anului 2017

Autor: Andra Stroe, Roxana Cârcior Postat la 23 februarie 2018 300 afişări

National Geographic a premiat cele mai frumoase fotografii în cadrul competiţiei National Geographic Nature - Fotograful anului, ediţia 2017.

Cele patru categorii la care s-au putut înscrie concurenţii au fost: animale, peisaje, subacvatic şi aerian. Pentru fiecare categorie s-au acordat premii pentru primele trei locuri, o menţiune specială şi un premiu pentru alegerea publicului.

Marele premiu în valoare de 10.000 de dolari, la categoria Animale a fost câştigat de Jayaprakash Joghee Bojan din Singapore. Fotografia, intitulată  „Faţă în faţă într-un râu din Borneo", a fost aleasă din peste 11.000 de imagini, şi surprinde un urangutan în Parcul Naţional Tanjung Puting din Indonezia.

Karim Iliya din Haiku, Hawaii, a câştigat primul loc în categoria Peisaje pentru o fotografie cu un vulcan din Parcul Naţional Hawai'i.

Din juriu au făcut parte redactorul de fotografie al revistei National Geographic, Kathy Moran, fotograful National Geographic Anand Varma şi fotograful Michaela Skovranova.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.