Cum să faci sute de mii de euro vânzând tricouri - VIDEO

Autor: Florin Casota, Roxana Cârcior Postat la 23 octombrie 2017 436 afişări

Alexandru Ciobică, Cristian Rădulescu şi Elena Matei sunt fondatorii Ruvix şi au început această aventură în lumea antreprenorială deoarece şi-au dorit să facă ceva al lor.

Acel ceva s-a dovedit a fi tricouri imprimate cu expresii amuzante: expresii româneşti tradiţionale traduse  mot à mot în engleză. Aşa au ajuns să producă tricouri imprimate cu expresii precum "walk on my hand", "go walk the bear" sau "you are dust".

Au pornit la drum în 2014 ”cu toţi banii de care dispuneam atunci“, adică 2.000 de euro, într-un domeniu cu care niciunul nu era familiarizat, o greşeală din care aveau să înveţe. ”Nu ştiam cum se poate imprima un tricou, nu cunoşteam furnizori de materii prime sau de utilaje, nu aveam mari cunoştiţe de editare grafică“.

Acum, în magazinul Ruvix se găsesc tricouri cu tot felul de mesaje şi imagini imprimate, dar şi căni, pijamale imprimate, fuste şi rochii clasice

Ruvix a avut o cifră de afaceri de peste 230.000 de euro în 2016, cu un profit de aproape 26.000 de euro.

”Până acum ne-am cam atins ţintele şi estimăm să terminăm anul cu un rulaj de aproximativ 700.000 euro.“  În momentul de faţă, divizia dedicată clientului final este principala activitate a firmei, dar ”B2B câştigă tot mai mult teren, iar acum ne aduce în jur de 35% din totalul cifrei de afaceri“.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.