Idei pentru managerii Avon

Postat la 10 decembrie 2016 242 afişări

Idei pentru managerii Avon

Din iunie 2014, Avon a pus bazele platformei digitale numite Avon Learning Campus, unde toţi angajaţii s-au putut conecta şi împărtăşi idei, lucru care a permis şi stabilirea de alianţe strategice între departamente. Platforma a fost studiu de caz pentru implementarea unei platforme digitale de inovaţie şi colectare de idei în 19 ţări.

ELEMENTUL DE NOUTATE:

Avon Learning Campus a fost ales ca studiu de caz pentru implementarea unei platforme digitale de inovaţie şi colectare de idei în toată regiunea Europei Centrale (19 ţări), iar Avon Learning Campus România a devenit platforma InNOVA, deschisă celor 2.500 de utilizatori din Europa Centrală.

EFECTELE INOVAŢIEI:În cinci luni de la lansarea InNOVA s-au strâns 248 de idei pentru proiecte majore, care necesită finanţare şi echipe de proiect, şi 308 idei de îmbunătăţire a proiectelor deja existente. Top managementul InNOVA din Europa Centrală a aprobat pentru implementare 80 de proiecte iniţiate pe platformă.

DESCRIERE:

În proiect sunt implicaţi aşa- numiţii ambasadori de inovaţie, angajaţi din departamente diferite ale companiei, al căror rol este de a inspira angajaţii să vină cu idei noi, de a le recomanda cum să dezvolte inovaţii uşor şi eficient şi de a asigura că ideile inovatoare ajung la Innovation Board, format din echipa de top management.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.