BUSINESS Magazin a premiat cei mai buni tineri manageri din Romania

Postat la 06 iunie 2011 247 afişări

BUSINESS Magazin a premiat saptamana trecuta a sasea serie de tineri manageri si antreprenori, in cadrul unei gale organizate impreuna cu partenerii Romtelecom, Siveco si Advent.

Tot atunci a fost lansata si cea de-a sasea editie a catalogului "100 Tineri Manageri de Top", in care BUSINESS Magazin a prezentat o noua selectie de manageri si antreprenori care, desi au mai putin de 40 de ani, sunt recunoscuti si apreciati in domeniul lor de activitate si in intreg mediul de business. Dintre cei 100 de manageri prezentati in acest an, sase au fost selectati pentru premiile aferente domeniilor de activitate incluse in catalog, iar alti patru au fost recompensati cu premii speciale.

Ioana Gheorghiade, 35 de ani, coordonatoarea activitatii de project finance de la BCR, a fost premiata la categoria "Servicii financiare". Directorul general al Avon Romania & Moldova Razvan Diratian este cel care a primit premiul de cel mai bun tanar manager din categoria "Piete de consum". Acesta are 35 de ani si lucreaza in companie de peste 12 ani.

La categoria "Piete industriale", premiul a ajuns la Liviu Vornicu, in varsta de 33 de ani, care detine functia de national sales manager la Philip Morris. Cristina Batlan, directorul de creatie si actionarul majoritar al grupului Musette, a fost considerata cel mai bun tanar antreprenor al acestui an, iar Fady Chreih, directorul executiv de la Regina Maria, si-a adjudecat premiul pentru cel mai bun manager din categoria "Alte servicii".

BUSINESS Magazin a premiat anul acesta si tinerii manageri expati. Aici castigator a fost Cem Tunakan, care la numai 32 de ani este directorul de operatiuni si presedintele Groupon pe Europa Centrala si de Est.

Premiile speciale au vizat acei tineri manageri care, indiferent de domeniul de activitate sau dimensiunea companiei din care fac parte, si-au creionat o cariera impresionanta intr-un interval de timp scurt. Premiul "Multiplu de zece" a fost acordat lui Adrian Rizea, directorul comercial al producatorului de mobila Lemet. La 36 de ani Rizea s-a implicat activ inca de la terminarea facultatii in afacerea familiei. Pe atunci, Lemet avea doar 20 de angajati, iar spatiul de productie era de zeci de ori mai mic decat acum.

Premiul special "Cel mai tanar milionar" a mers la Iustin Paraschiv, de 29 de ani, care este proprietarul Carmistin si al altor firme din domeniul agro-zootehnic. Anul trecut acestea au avut venituri de peste 120 de milioane de euro. Urmatoarele doua premii speciale au fost acordate Gabrielei Rusu (premiul "Marketing emergent") si lui Cem Tunakan (premiul "Cupon"). In varsta de 36 de ani, Rusu este marketing manager pentru pietele emergente la Uniqa International. Lucreaza in asigurari inca de la terminarea facultatii, iar in 2008 a fost recrutata de grupul austriac. In ceea ce-l priveste pe seful de la Groupon, acesta are 32 de ani si peste un an de experienta in postul de director de operatiuni si presedinte al companiei Groupon din Europa Centrala si de Est.

Urmărește Business Magazin

/special/business-magazin-a-premiat-cei-mai-buni-tineri-manageri-din-romania-8310980
8310980
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.