Vodafone
O campanie Ziarul Financiar și Vodafone
Ready Business
Inovaţia în online reprezintă viitorul industriei mobilei
Inovaţia în online reprezintă viitorul industriei mobilei 25 ian 2017

Industria mobilei este una dintre cele mai dinamice zone de producţie, iar succesul unui business este strâns legat de capacitatea producătorului de a ţine pasul cu cererea venită din piaţă şi de a satisface nevoile consumatorilor. La nivel de design şi inovaţie, producătorii din Europa sunt cei care dictează trendurile globale, iar avansul tehnologic – pe toate planurile – este un atu pe care companiile mizează tot mai mult.

citește povestea
Conectivitatea, cheia inovaţiei în industria ospitalităţii
Conectivitatea, cheia inovaţiei în industria ospitalităţii 23 ian 2017

În industria ospitalităţii, inovaţia este direct dependentă de tehnologie. Cerinţele clienţilor se diversifică, iar jucătorii de pe piaţă trebuie să se adapteze pentru a-şi asigura succesul afacerii pe termen lung.

citește povestea
Rolul comunicaţiilor în ecuaţia inovaţiei
Rolul comunicaţiilor în ecuaţia inovaţiei 9 ian 2017

Inovaţiile în tehnologie au permis doctorilor să ofere diagnostice mai bune şi să trateze pacienţii în mod corespunzător; graţie inovaţiei în domeniul medical, numeroase vieţi au putut fi salvate. În zona serviciilor medicale, progresul înregistrat în domenii precum biotehnologia, farmacologia, dezvoltarea dispozitivelor medicale sau a echipamentelor are o contribuţie semnificativă în ceea ce priveşte îmbunătăţirea sănătăţii.

citește povestea

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.