Time Warner investeste in CME

Postat la 31 martie 2009 17 afişări

Grupul de televiziune CME, actionarul majoritar al PRO TV, a anuntat saptamana trecuta incheierea unei aliante strategice cu una dintre cele mai importante companii de media din lume, Time Warner din SUA, prin care gigan¬tul american va investi 241,5 mil. $ in CME.

 

Time Warner va cumpara 19 milioane de actiuni noi emise de CME, ceea ce inseamna aproximativ 31% din capitalul grupului, care opereaza mai multe posturi TV in Cehia, Romania, Slovacia, Slovenia, Croatia, Ucraina si Bulgaria.

 

Este pentru prima oara cand Time Warner a decis sa investeasca intr-o companie din afara Statelor Unite, in care sa nu aiba controlul si managementul. De fapt, prin investitia in potentialul de dezvoltare al CME, Time Warner isi creeaza o platforma pentru continut care acopera sapte tari si aproximativ 100 de milioane de persoane.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PRO TV,
CME,
Time Warner,
afaceri,
media,
investitii
/media-marketing/time-warner-investeste-in-cme-4122888
4122888
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.