Ruxandra Bandila: piata de publicitate online pare sa fi depasit momentul critic

Postat la 09 mai 2010 19 afişări

Cu sau fara bannere, piata de publicitate online din Romania pare sa fi depasit mometul critic, observa Ruxandra Bandila, director de marketing, communicare si business development la PricewaterhouseCoopers.

Desi s-ar putea spune ca a pierdut un an, raportand un plus de 53% nu fata de anul precedent, ci de 2007, industria reclamelor pe internet va relua cresterea in acest an. Bogdan Prajisteanu crede ca va fi vorba de un plus de 10%, dar unii specialisti mai optimisti estimeaza cresteri chiar mai mari, "de 20-30% comparativ cu 2009, chiar daca primul semestru se anunta destul de dificil", conform lui Orlando Nicoara, directorul general al Apropo Media.

Cititi mai multe pe www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
Ruxandra Bandila,
publicitate online
/media-marketing/ruxandra-bandila-piata-de-publicitate-online-pare-sa-fi-depasit-momentul-critic-6086276
6086276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.