Pagina de Facebook BUSINESS Magazin a urcat pe locul al şaptelea în categoria Ştiri de business

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 februarie 2012 56 afişări

Pagina de Facebook a săptămânalului economic BUSINESS Magazin a urcat pe locul al şaptelea în categoria Ştiri de business, depăşind pragul de 9.500 de fani, potrivit clasamentului întocmit de facebrands.ro, serviciul de monitorizare a paginilor de Facebook din România.

Astfel, facebook.com/BUSINESSmag se alătură celorlalte publicaţii de referinţă din presa economică românească. BUSINESS Magazin se află în clasamentul publicaţiilor economice monitorizate de Facebrands.ro înaintea portalului încont.ro, a Money.ro, Dailybusiness.ro, Cariere şi Săptămâna Financiară.

Cititorii BUSINESS Magazin care dau Like! paginii de Facebook a publicaţiei pot câştiga zilnic cartea "Forţa Schimbării" de John Kotter. Campania demarată la mijlocul lunii ianuarie continuă, iar echipa BUSINESS Magazin extrage zilnic câte un câştigător dintre noii fani de pe Facebook. Peste 30 de premii îşi aşteaptă şi în săptămânile următoare locul în biblioteca voastră.

BUSINESS Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De şapte ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele BUSINESS Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului BM. BUSINESS Magazin apare lunea şi poate fi cumpărată de la centrele de difuzare a presei, la preţul de 4,9 lei.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/pagina-de-facebook-business-magazin-a-urcat-pe-locul-al-saptelea-in-categoria-stiri-de-business-9341230
9341230
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.