Gala Business Magazin, la opt ani de la lansare - "The Network Party" cu 11 premianţi

Postat la 03 octombrie 2012 115 afişări

Revista Business Magazin a premiat, marţi seara, la gala organizată la opt ani de la lansare, intitulată "The Network Party", şapte dintre cei 700 de manageri de succes prezentaţi de-a lungul anilor în catalogul "Tineri manageri de top" şi patru din oamenii de business care au scris în revistă.

Business Magazin a sărbătorit opt ani de la lansare, reunind comunitatea tinerilor manageri de succes din România care au fost prezentaţi, de-a lungul timpului, în paginile catalogului "Tineri Manageri de Top".

Organizat după un concept nou, evenimentul aniversar "The Network Party" a fost unul în care Business Magazin a catalizat socializarea între participanţi. Principala pârghie de interacţiune între invitaţi a fost "cartea de poveţe" în care toţi cei prezenţi şi-au completat propriile sfaturi de business, dar au notat şi recomandări din experienţa celorlalţi.

La eveniment au urcat pe scenă pentru a primi premii din partea Business Magazin şapte manageri de succes şi patru dintre oamenii de business care au scris în revistă.

Cei care au primit Premiile Business Magazin au fost: Răsvan Radu - CEO UniCreditTiriac Bank, Raul Ciurtin - antreprenor Albalact, Iulian Stanciu - eMAG, Mihai Marinescu - Coca Cola Moldova, Cătălin Olteanu-Heel - FM Logistics, Kinga Daradics - MOL, Orlando Sazs - Renania.

Au mai fost acordate patru premii intitulate "Bine aţi venit în redacţie", oamenilor care semnează permanent în revistă. Câştigatorii au fost: Iuliana Stan - Human Synergistics, Roxana Bălcescu - CMB Travel, Bogdan Cioc - SAP Romania şi Adriana Sohodoleanu - biscuit.ro

Business Magazin multumeste partenerilor care au ajutat la organizare si au facut posibil evenimentul prin sprijinul lor:

Alpha Bank - Partener GOLD

Adrem Invest - Partener BRONZE

Opel - Partener BRONZE

Cititorii vor putea afla cele mai interesante poveţe în următoarea ediţie a revistei Business Magazin.

Cu ocazia petrecerii aniversare, Business Magazin s-a relansat printr-un număr special. Noua publicaţie va avea un design grafic inovator, o calitate superioarǎ a hârtiei, conţinut proaspǎt, secţiuni noi, iar analizele economice integrate în contextul european şi global cu care şi-a obişnuit cititorii vor pune accent pe retail, finanţe-bănci şi energie, precum şi pe IT, auto şi politicǎ. Conţinutul este completat de informaţii din lifestyle, dezvoltare personalǎ, culturǎ şi tehnologie.

Business Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. Evenimentele care au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele Business Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului. Business Magazin este revista care dă cititorilor săi puterea de a decide.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.