Citeşte în noul număr Business Magazin din 15 septembrie 2014

Postat la 12 septembrie 2014 281 afişări

"Generaţia Y la muncă" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 15 septembrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.

COVER STORY: Generaţia Y la muncă. Cât de pregătiţi sunt? Cât de pregătiţi suntem?

În prezent reprezintă mai mult de o treime din forţa de muncă globală şi peste un deceniu vor domina piaţa muncii, societatea, finanţele, tehnologia. Generaţia Y este un tăvălug care, cu ochii în telefon, cu degetul pe butonul de like şi cu abordări personale, se pregăteşte să schimbe lumea. Cum privesc companiile angajaţii tineri, ce provocări apar, ce tensiuni şi ce schimbări?


ANTREPRENORI: Artizanii de la Tecuci. O afacere crescută odată cu criza a ajuns la venituri de 600.000 de lei


ANALIZĂ: O privire în portofelul şefului. Cât trebuie să muncească românul de rând pentru a câştiga cât un director de companie într-o lună?


CARIERĂ: Întoarcerea lui Prunea. Fondatorul SSIF Broker Cluj se pregăteşte să revină pe piaţa de capital


SOFTWARE: Jocul de jumătate de miliard de dolari


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.


 

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-15-septembrie-2014-13254869
13254869
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.