După ani buni de letargie, Praktiker deschide un nou magazin, ajungând la 28 de spaţii

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 11 septembrie 2014 181 afişări

După ani buni de letargie, Praktiker deschide un nou magazin, ajungând la 28 de spaţii

În urma unei investiţii de 1,5 milioane de euro, Praktiker anunţă deschiderea celui de-al 28-lea magazin la Târgu-Jiu, vineri, pe 12 septembrie. Noul magazin Praktiker se întinde pe o suprafaţă de peste 4.000 mp, fiind mai mic decât celelalte magazine ale reţelei de pe piaţa românească.

“Am luat decizia de a inaugura un nou magazin la Târgu-Jiu, oraş care, după o prospectare atentă a pieţei, am descoperit că are un real potenţial,” declară Omer Susli, proprietarul companiei Praktiker. Din campania gândită pentru inaugurarea acestui magazin, retailerul enumeră vouchere de cumpărături, reduceri pentru posesorii de card.

Odată cu venirea crizei, retailerul s-a confruntat cu o scădere acută a vânzărilor.

Reţeaua Praktiker România are 28 de magazine în 24 oraşe, având o gamă de 40.000 de articole pentru grădină şi casă, inclusiv servicii de livrare produse, servicii financiare şi de cusut, comenzi speciale, servicii de combinare cromatică pentru vopsele şi garanţie retur.

Pe piata romaneasca de bricolaj concurenţa este aspră; liderul segmentului este reţeaua Dedeman dezvoltată de antreprenorul băcăuan Dragoş Pavăl, în domeniu fiind activi şi alţi antreprenori români, ca Ioan Ciolan (cu reţeaua Ambient) şi Cezar Rapotan, care a dezvoltat afacerea Arabesque. Pe piaţă sunt prezente şi reţele internaţionale, ca Hornbach, Obi, Brico Depot, Leroy Merlin, BauMax.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
praktiker,
spatii,
retea,
magazine,
antreprenori
/actualitate/dupa-ani-buni-de-letargie-praktiker-deschide-un-nou-magazin-ajungand-la-28-de-spatii-13251400
13251400
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.