Citeşte în noul număr Business Magazin din 14 aprilie 2015

Autor: Razvan Muresan Postat la 10 aprilie 2015 146 afişări

"Tradiţii în era Facebook" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de marţi, 14 aprilie 2015.

COVER STORY: Tradiţii în epoca Facebook

Reactivarea mândriei naţionale şi viralizarea cu tentă cool a obiectelor inspirate din tradiţia românească au dat în ultimii doi ani un impuls micilor afaceri din domeniu, dar şi antreprenorilor în căutare de inspiraţie.

 


ECONOMIE: Cei mai ieftini bani din România

Momentul de bilanţ pentru actualul ciclu de reduceri ale dobânzii de politică monetară e cât se poate de ambiguu: au ajuns la minime istorice nu numai inflaţia şi costul creditelor, dar şi atractivitatea depozitelor bancare şi cererea de credite de valori mari, contractate în special de companii.


RESURSE UMANE: Povestea românului care s-a săturat să muncească în corporaţie şi a plecat de unul singur în jurul lumii

După aproape 15 ani de muncă în multinaţionale, Alexandru Cristea s-a trezit într-o dimineaţă şi a zis stop. Nu mai vrea să fie un simplu număr într-o companie. A renunţat la job şi a decis să hoinărească prin lume fără să ştie ce va face după aceea.


AUTO: Dacia nu mai vrea să atragă doar prin preţ

Planul Dacia de a trece la următorul nivel, în care clienţii să nu fie atraşi numai de preţul maşinii, ci şi de modul cum arată aceasta, se apropie de realitate la zece ani de la lansarea Logan în Europa. 


SPECIAL: You Tube a împlinit 
10 ani.
Cum a schimbat lumea al treilea site al lumii ca popularitate

YouTube pare să existe dintotdeauna, dar acest site, născut deasupra unei pizzerii, împlineşte abia 10 ani. În 2015, ideea de a trăi fără un nou videoclip al cântăreţei de muzică country Taylor Swift sau fără o grămadă de pisici simpatice la o distanţă de un clic pare de neconceput. Dar aşa era viaţa acum 10 ani, atunci când trei directori de la PayPal au lansat un site de filmuleţe, pe 14 februarie 2005.


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-14-aprilie-2015-14116908
14116908
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.