Ce super e sa-ti iei masina noua!

Postat la 26 iunie 2007 2 afişări

Cumpara! Cumpara! Te bagi la un leasing? Arunca porcaria aia veche si ia-ti si tu o Masina Noua. Au scazut dobanzile, au scazut taxele vamale la masinile extracomunitare, de fapt au crescut, nu conteaza, o iei pe firma, scapi de tva, ai si tu un ban in plus, baga-te!

Cumpara! Cumpara! Te bagi la un leasing? Arunca porcaria aia veche si ia-ti si tu o Masina Noua. Au scazut dobanzile, au scazut taxele vamale la masinile extracomunitare, de fapt au crescut, nu conteaza, o iei pe firma, scapi de tva, ai si tu un ban in plus, baga-te!

 

Te uiti la un dealer care pare ca iti face o favoare vanzandu-ti masina lui. Oricum daca iei orice sub 70 de mii esti cam fraier si n-are ce discuta cu tine. Nu mai vorbim de reduceri. Iesi cu masina din showroom si te uiti cum 3-5000 de euro (depinde de model) iti  zboara din buzunar exact in secunda aia. Devalorizare instant. Si incepe relatia cu noua ta masina. Nu poti sa zici ca o iubesti, tu oricum ai fi dorit una de patru ori mai scumpa, dar o respecti pentru ca e noua si n-o sa se strice. Fara fumat in interior ca e noua. Si cu geamurile inchise oricum e mai racoare. Nimic nu e mai placut decat sa mergi cu climatronicul la 16 grade cand afara sunt 40. Sa infunzi cauciucurile noi in asfalul moale al capitalei ca bani de concediu nu mai sunt. Toti se duc pe rata. Noroc ca ai ceva vreme revizii gratuite si dup-aia mai vedem. Valoare reziduala mare ca sa nu te omoare ratele de tot.  Stai intr-un apartament de 40.000 (care intre timp a devenit de 60) si conduci o masina de 25. O infigi in gropi, o alergi pe sosele inghesuite, faci slalom printre tiruri, caini morti si carute ca sa dovedesti cat de importanti sunt caii aia in plus. Si oricum nu te intereseaza daca se intampla ceva pentru ca ai airbag, esp si casco...Casco...dupa un an fara incidente iti vine sa infigi masina intr-un pom ca sa justifici banii aia aruncati si dupa un an cu ceva accidente iti vine sa-i infigi asiguratorului ceva in cap dupa toate certurile, negocierile si nervii de la politie, service si altii.

 

E super sa ai masina noua! Dupa trei ani, cand leasingul a ajuns la jumatatea duratei, deja sunt trei face-lifturi si doua motorizari noi la modelul tau. O dai inapoi si iei alta? Strangi din dinti si dai climatronicul mai rece ca sa-ti treaca nervii? Trebuie sa fii mandru. Ai participat la evolutia industriei automobilului. O parte din banii pe care ii platesti cu insistenta luna de luna finanteaza un departament de R&D care o sa scoata noi face-lifturi si motorizari ale modelului tau. Mai mult crom, mai multi cai, faruri mai rotunde, mai multi bani. Esti subiect de exceluri complicate care dovedesc inca o data ce bine e ca toate masinile sa fie la fel si sa fie desenate conform focus grup-urilor cu gospodine scandinave care conduc cele mai sigure SUV-uri din lume. Esti in miscare. Esti pe val. Esti in urcare. Vezi sa nu uiti de rata aia. Bine ai venit la Supermarketul Mondial al Masinilor Noi. Avem produse proaspete cu termen de valabilitate scurt. Acceptam si cash si card. Cumpara!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ce super e sa-ti iei masina noua!
/media-marketing/ce-super-e-sa-ti-iei-masina-noua-1009669
1009669
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.