Top 100 cei mai admiraţi CEO: Lavinia Ivas, country manager la Douglas

Autor: Florin Casota Postat la 26 aprilie 2017 489 afişări

Din toamna anului 2011, Lavinia Ivas a preluat funcţia de country manager al reţelei de parfumerii Douglas, cu afaceri de peste 12 milioane de euro şi are 200 de angajaţi.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Lavinia Ivas, country manager la Douglas

Sub conducerea sa, reţeaua s-a mărit cu 14 noi magazine, numărul acestora ajungând la 21, conform informaţiilor de pe site‑ul companiei.

Despre parcursul său profesional, Lavinia Ivas spune că, pentru a ajunge la conducerea filialei locale a celui mai mare retailer de parfumerie din Europa, „nu a fost uşor: am muncit foarte mult, au fost şi perioade dificile, dar nu am încetat să învăţ, am creat şi coordonat echipe performante. Fiecare loc de muncă pe care l-am avut a însemnat o experienţă pentru mine“.

Absolventă a ASE şi a unui EMBA în Global Management, care s-a derulat pe o perioadă de aproape doi ani în Austria, Rusia, China, India şi SUA, Lavinia Ivas a deţinut, înainte de a prelua conducerea Douglas, funcţia de director executiv al Pansiprod Medical. Anterior, vreme de zece ani, a lucrat în cadrul Sensiblu, companie în cadrul căreia a avansat pas cu pas.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.