TINERI MANAGERI DE TOP: Dana Vasile - patru ani in audit, opt in asigurari

Autor: Ana Raduta Postat la 24 iulie 2011 194 afişări

Dana Vasile este finantista de profesie si nu a lucrat niciodata in afara domeniului pentru care s-a pregatit. Cu alte cuvinte, a facut intotdeauna doar ce i-a placut.

Dana Vasile lucreaza de 12 ani in domeniul serviciilor financiare - patru ani i-a petrecut in audit, iar ultimii opt ani au fost dedicati exclusiv asigurarilor. "Am lucrat ca auditor in KPMG timp de patru ani, apoi am fost CFO in trei firme de asigurari: Garanta Asigurari, Clal Asigurari si Aviva", spune Vasile. La Aviva a condus timp de un an compania de pensii a grupului, pentru care este in continuare si membru in Consiliul de Administratie, iar acum este al doilea om in compania de asigurari de viata - Aviva Asigurari de Viata.

Din aceasta functie conduce o echipa de 35 de angajati si este responsabila de activitatile din domeniul financiar-contabil, administrativ, investitii, juridic si actuariat. In ciuda unei experiente consistente in zona serviciilor financiare, perioada pe care a traversat-o in ultimii doi ani a fost si pentru Dana Vasile, ca pentru orice finantist, una deosebit de plina de provocari profesionale. A avut insa si cateva atuuri, care au ajutat-o sa depaseasca fara esecuri momentele dificile. "Am participat la lansarea unei companii de asigurari de la zero. Am avut astfel posibilitatea sa inteleg ce inseamna un proces de vanzare sau cum se pregateste un marketing mix. A fost perioada de timp in care mi-am dat seama ca pot face mai mult decat activitati legate de finante", spune Vasile.



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-dana-vasile-patru-ani-in-audit-opt-in-asigurari-8515277
8515277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.