Tineri Manageri de top 2016: Alina Drăgan, vicepreşedinte executiv resurse umane Unicredit

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 18 decembrie 2016 541 afişări

Tineri Manageri de top 2016: Alina Drăgan, vicepreşedinte executiv resurse umane Unicredit

37 DE ANI   /   VICEPREŞEDINTE EXECUTIV RESURSE UMANE, MEMBRU ÎN BOARD   /   UNICREDIT

Alina Drăgan s-a născut în Constanţa şi este licenţiată a Facultăţii de Psihologie din Bucureşti. Deţine o diplomă de master în psihologie cognitiv-comportamentală obţinută în cadrul acestei instituţii. Este totodată membru al asociaţiei Române de Psihologie şi al HR Club România. „Divizia condusă de mine este parte din business, împreună cu colegii noştri încercăm să construim mediul potrivit pentru a reuşi ceea ce ne propunem, personal şi profesional. Consider că rezultatele se văd undeva pe termen lung, şi aici mă refer la echilibrul care există în organizaţie şi focusul nostru continuu asupra oamenilor, clienţi şi colegi“, spune Alina Drăgan.

Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul resurselor umane, a coordonat înainte depratamentul de resurse umane al UniCredit Bank în calitate de director executiv, după ce anterior ocupase diferite poziţii manageriale în această arie de activitate. Din august 2010 este vicepreşedinte executiv responsabil de divizia resurse umane. „Cred că cel mai dificil este să schimbi lucuri şi să construieşti ceva nou schimbând obişnuinţele şi rutina oamenilor, în sensul că nu ştii cum va fi percepută schimbarea, care sunt reacţiile şi dacă vei reuşi să ai rezultate. Încerc mereu să îmbunătăţesc felul în care lucrez cu oamenii din echipa mea şi din organizaţie, să ofer cât mai mult din ceea ce ştiu, să împing limitele. Îi stimulez să facă lucruri la care nu s-ar fi gândit şi să iasă din zona de confort.“

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.