Şeful marketingului de ING este şi scriitor şi îşi vinde noua carte pe Amazon

Autor: Dorin Oancea Postat la 27 august 2014 729 afişări

Absolvent al Academiei de Ştiinţe Economice, Ovidiu Slăvoiu şi-a început cariera în BNR ca economist, unde a făcut integrare monetară, cercetare şi modelare macroeconomică.

Şeful marketingului de ING este şi scriitor şi îşi vinde noua carte pe Amazon

Ulterior a avut o scurtă carieră de consultant la Arthur Andersen, dar a revenit la banca centrală, la Transfond, unde a coordonat implementarea unora dintre componentele sistemului electronic naţional de plăţi.

"Am continuat în ING Bank dezvoltând produse şi implementând proiecte, după care m-am întors la Transfond pentru un program de consolidare instituţională. Am revenit în 2010 la ING Bank, pentru un program similar de remodelare organizaţională, iar din 2013 activez ca marketer B2B, tot în ING", povesteşte Ovidiu Slăvoiu.

Crede în lucrurile făcute cu măsură potrivită şi cu relevanţă. ãLegat de această idee, cred în nevoia de a servi complet, autentic şi cumsecade. Sunt inspirat de noţiunea de design şi caut ca tot ceea ce fac să aibă o "arhitectură" care să funcţioneze şi să dureze. Nutresc la o societate românească aptă să genereze sistematic oportunităţi transparente şi palpabile - personale, profe-sionale, de afaceri."

La capitolul pasiuni Ovidiu notează cântatul la tobe. Pe de altă parte, trebuie spus că este şi scriitor; "Mana (Bud of Core)", volumul său de literatură SF, este disponibil pe Amazon, iar stilul său literar a obţinut recenzii de cinci stele din cinci din partea cititorilor.


Ovidiu Slăvoiu face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/seful-marketingului-de-ing-este-si-scriitor-si-isi-vinde-noua-carte-pe-amazon-13152640
13152640
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.