Povestea celui mai tânăr CEO din industria asigurărilor

Autor: Ioana Matei Postat la 21 august 2014 1428 afişări

Povestea celui mai tânăr CEO din industria asigurărilor

Anca Băbăneaţă este CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări, fiind responsabilă de conducerea executivă a companiei din 2011. Are o experienţă de peste zece ani în domeniu, fiind cel mai tânăr CEO din industria asigurărilor.

Anca Băbăneaţă şi-a început activitatea în 1999, căpătând experienţă atât pe plan local, în companii precum Omniasig Vienna In-surance Group, cât şi pe plan internaţional, alături de VIG Re, Praga, în calitate de underwriting manager.

Anca Băbăneaţă s-a alăturat companiei Platinum Asigurări Reasigurări în 2009 (devenită ulterior Gothaer Asigurări Reasigurări), cu poziţia de director asigurări, devenind, un an mai târziu, director general adjunct al companiei.

De-a lungul carierei, Anca Băbăneaţă a căutat să îşi completeze pregătirea prin certificări în asigurări şi management, oferite de instituţii locale şi internaţionale, precum The University of Saint Gallen, Elveţia, The Open University UK şi reasigurători ca SCOR, Munich Re şi Gen Re.

Anca Băbăneaţă are o viziune pe termen lung în cadrul companiei pe care o conduce: “Vreau să văd că ceea ce construiesc acum dă rezultatele pe care mi le doresc. Mă văd ducând mai departe compania, ridicând ştacheta continuu; îmi doresc toate acestea mai întâi pentru mine, iar apoi pentru fetele mele, pentru care îmi doresc să fiu un model”.


Anca Băbăneaţă face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/povestea-celui-mai-tanar-ceo-din-industria-asigurarilor-13127718
13127718
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.