Orice om de afaceri cu business mai mare de 25 de milioane de euro care vrea bani de la BCR ajunge în biroul ei

Autor: Iuliana Roibu Postat la 29 august 2014 826 afişări

Cătălina Porojan conduce, de doi ani, divizia Group Large Corporate, din cadrul BCR, care gestionează relaţia cu companiile cu cifră de afaceri de peste 25 de milioane de euro.

Orice om de afaceri cu business mai mare de 25 de milioane de euro care vrea bani de la BCR ajunge în biroul ei

Cătălina Porojan a fost selectată să facă parte dintr-un grup internaţional al Erste Group în structura de large corporate banking regional.

Principalele responsabilităţi sunt legate de managementul diviziei, de coordonarea activităţii comerciale, precum şi de analiză şi structurare a facilităţilor de finanţare şi suport postvânzare asociat portofoliului.

Înainte să conducă direcţia, a fost relationship manager, supervisor şi şef de departament în cadrul aceleiaşi divizii.

Cătălina Porojan şi-a început cariera ca manager proiecte europene & consultant financiar, principalele atribuţii fiind oferirea de asistenţă şi consultanţă în identificarea şi valorificarea oportunităţilor de finanţare nerambursabilă în cadrul programelor derulate de Uniunea Europeană în segmentul educaţiei şi formării profesionale.

Cătălina este licenţiată a Facultăţii Finanţe-Bănci din cadrul ASE, specializarea Bănci şi Pieţe de Capital, şi are o diplomă pos-tuniversitară în Corporate Finance de la Universitatea Sheffield din Marea Britanie.


Cătălina Porojan face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/orice-om-de-afaceri-cu-business-mai-mare-de-25-de-milioane-de-euro-care-vrea-bani-de-la-bcr-ajunge-in-biroul-ei-13161912
13161912
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.