O tânără de 31 de ani devenită manager spune că nu ar lăsa niciodată România pentru o altă ţară

Autor: Ioana Matei Postat la 30 martie 2015 763 afişări

Anca Roşcăneanu a fost recrutată în 2013 la conducerea companiei de intermediere în asigurări şi reasigurări Gras Savoye România, cu un portofoliu de clienţi corporate format din peste 500 de companii locale şi internaţionale, care au generat în 2014 un volum de prime brute subscrise în valoare de 71,3 milioane de lei.

O tânără de 31 de ani devenită manager spune că nu ar lăsa niciodată România pentru o altă ţară

Roşcăneanu conduce în cadrul brokerului de asigurări o echipă formată din 40 de angajaţi ai companiei cu biroul central în Bucureşti şi o divizie în Braşov. Ea are o experienţă de zece ani pe piaţa brokerajului în asigurări, dobândită în cadrul unor companii precum London Brokers, EOS Risq România, Risk Control Insurance and Reinsure Broker şi AsigestBroker de Asigurare Reasigurare.

Anca Roşcăneanu spune că nu a fost tratată în mod diferit la întâlnirile de business pentru că este femeie, totuşi a observat că discriminarea de gen mai există încă în cadrul instituţiilor publice din ţară. „Cred că profesionalismul nu are gen şi până acum am întâlnit şi am lucrat doar cu oameni care împărtăşesc aceeaşi filosofie“.

„Dacă este ceva ce sigur nu aş schimba ar fi ţara pentru că România are un parcurs foarte dinamic şi, pentru că serviciile financiare urmează ritmul economiei, oferă multe oportunităţi de creştere şi inovare”, mai spune Roşcăneanu.   


Business Magazin a lansat în 30 martie 2015 cea de-a patra editie a catalogului dedicat celor mai puternice femei din mediul de afaceri romanesc, in 2015. Cititorii pot descoperi povestile celor mai importante 200 de femei din corporatii si din antreprenoriat, selectate din domenii de top ale economiei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/o-tanara-de-31-de-ani-devenita-manager-spune-ca-nu-ar-lasa-niciodata-romania-pentru-o-alta-tara-14084522
14084522
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.