Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios proiect din România, unde va investi 3 miliarde de euro

Postat la 27 ianuarie 2021 112582 afişări

Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios proiect din România, unde va investi 3 miliarde de euro

Carte de vizită:

►Cunoscut drept unul dintre cele mai discrete personaje din businessul românesc, povestea de succes a lui Iulian Dascălu este scrisă de proiectele Iulius dezvoltate în cele două decenii de existenţă ale grupului. 

►El a deschis, în urmă cu 20 de ani, primul centru comercial din afara Bucureştiului şi cel de-al doilea mall al ţării, iar de atunci investiţiile Iulius au continuat, s-au diversificat, au depăşit graniţele oraşului de origi­ne, ajungând, cu proiectele deja dezvoltate şi cele ce urmează să fie lansate, la o valoare totală de peste 1 miliard de euro.

►Planurile dezvoltatorului ieşean nu se opresc însă aici şi urmează să culmineze cu o investiţie gigant – de data aceasta în Capitală – ce se anunţă a fi cel mai mare proiect imobiliar al României – o investiţie anunţată de aproximativ 3 miliarde de euro în zona Romexpo, care va include   o clădire de birouri, dar şi alte elemente inedite, cum ar fi muzee, un hotel de cinci stele, o sală polivalentă şi o grădină publică.

CITITI AICI POVESTEA INTEGRALA A MILIARDARULUI DISCRET 

Profilul lui Iulian Dascălu a apărut în cel mai recent anuar 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, ca urmare a voturilor primite din partea reprezentanţilor mediului de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.