La 35 de ani are o fabrică şi este lider de piaţă în România. Produsele lui ajung până în Franţa şi Belgia

Autor: Razvan Muresan Postat la 06 august 2014 13914 afişări

La 35 de ani are o fabrică şi este lider de piaţă în România. Produsele lui ajung până în Franţa şi Belgia

Alexandru Stănescu este de aproape zece ani proprietarul Kondor Invest, producător de rulouri exterioare pentru uşi de garaj, cu afaceri de 1,5 milioane de euro în 2013 şi 33 de angajaţi.

Compania sa deţine în România o fabrică la Urziceni şi este lider de piaţă pe segmentul uşilor de garaj tip rulou. Ca urmare a căderii pieţei imobiliare autohtone, Stănescu a început să execute produse şi pentru clienţi din vestul Europei şi s-a extins pe pieţele din Franţa, Belgia, Luxemburg.

"Rezultatele echipei mele sunt cele cu care mă mândresc cel mai mult. Dovezile care îmi susţin afirmaţia sunt dublarea cifrei de afaceri, o fabrică proprie, cu o capacitate de producţie anuală de peste 40.000 de unităţi, dar şi valoarea vânzărilor la nivel naţional şi internaţional", spune antreprenorul.

Alexandru Stănescu a absolvit Facultatea de Geografie din Capitală şi a lucrat anterior pentru o scurtă perioadă în turism şi în cadrul Universităţii din Bucureşti.

"Îmi doresc ca în cinci ani să activez într-o economie mai sănătoasă, într-un mediu de afaceri care să sancţioneze aspru con-curenţa şi practicile neloiale. Vom continua dezvoltarea şi pe alte pieţe europene şi vom continua direcţia de inovare a produselor şi serviciilor oferite."

În piaţă activează şi companii precum MCA Grup, cel mai mare producător român de uşi de garaj sectionale şi rulouri exterioare, cu afaceri anuale de 8 mil euro la nivel de grup.


Alexandru Stănescu face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiată în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/la-35-de-ani-are-o-fabrica-si-este-lider-de-piata-in-romania-produsele-lui-ajung-pana-in-franta-si-belgia-13042092
13042092
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.