La 24 de ani a fost cel mai tânăr director de resurse umane al unei fabrici cu 1.200 de angajaţi

Autor: Razvan Muresan Postat la 12 iulie 2015 1821 afişări

Cariera Ioanei Predescu începe în 1997, iar din 2001 a preluat timp de trei ani conducerea departamentului de HR al fabricii de panificaţie Titan SA de lângă Bucureşti, deţinută în prezent de cel mai mare grup de morărit din Europa, GoodMills Group.

La 24 de ani a fost cel mai tânăr director de resurse umane al unei fabrici cu 1.200 de angajaţi

Din iulie 2007 este directorul de resurse umane al Mercedes-Benz România. Spune că piaţa locală este un reper de stabilitate pentru celelalte filiale din grupul Daimler şi o pepinieră de specialişti şi manageri de top.

„Avem mulţi colegi care au găsit calea cea mai potrivită dezvoltării lor profesionale în alte ţări, în cadrul grupului Daimler, la al căror traseu profesional a contribuit şi departamentul de resurse umane, atunci când i-am recrutat, selectat, când am decis programele de training sau când am trecut prin sesiunile de evaluare a performanţei“, explică Ioana Predescu.

Managerul a trăit pe propria piele transformarea dramatică a pieţei auto de la mirajul de dinainte din perioada de boom la căderea bruscă din criză – „S-au schimbat abordări, strategii, metode de previzionare. Acesta este un lucru bun deoarece rămân să lucreze în industria auto cei cu adevărat pasionaţi de domeniu, ceea ce le sporeşte implicarea, ambiţia şi performanţa.

Este însă o perioadă în care războiul talentelor este aprig şi în care concurenţa este mare pentru cine atrage şi păstrează specialiştii valoroşi“. De profesie mediator, Ioana Predescu deţine două certificări recunoscute internaţional şi se vede activând în viitor în cadrul grupului german.

„Pe termen lung mă motivează să rămân angajată perspectiva de a ocupa diverse poziţii în filialele Daimler din alte ţări şi în diferitele divizii de business, ca să acumulez cunoştinţe şi experienţă managerială pentru a-mi putea îndeplini visul de a prelua conducerea uneia dintre acestea.“

Urmărește Business Magazin

/lideri/la-24-de-ani-a-fost-cel-mai-tanar-director-de-resurse-umane-al-unei-fabrici-cu-1-200-de-angajati-14573248
14573248
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.