Emanuela Mazilu-Merer, director juridic filialele grupului Mol în România

Autor: Iuliana Roibu Postat la 17 octombrie 2015 438 afişări

Emanuela Mazilu-Merer, director juridic filialele grupului Mol în România

Emanuela Mazilu-Merer are o experienţă în domeniul juridic de peste 13 ani, timp în care a ocupat diferite poziţii în mai multe companii din industrii precum petrol şi gaze, domeniul imobiliar, sectorul financiar-bancar, dar s-a ocupat şi de fuziuni şi achiziţii şi guvernanţă corporatistă.

După câţiva ani de experienţă ca avocat în cabinet individual, a decis să îşi continue cariera ca avocat in house (şi ulterior ca şef de departament juridic) al Anchor Group, dezvoltatorul centrelor comerciale Bucureşti Mall şi Plaza România. În perioada 2010-2013 a condus departamentul Juridic al BCR Real Estate Management – parte a Erste Group.

În mai 2013 s-a alăturat echipei MOL România, preluând conducerea departamentului juridic. Emanuela Mazilu-Merer coordonează activităţile juridice pentru cele trei companii ale Grupului MOL în România - MOL România Petroleum Products, MOL Retail Comerţ (fosta Eni România) şi Panfora Oil & Gas (compania de upstream) - coordonând atât echipele interne, cât şi pe cele ale furnizorilor de servicii juridice. Una dintre realizările notabile este coordonarea din punct de vedere juridic a tranzacţiei de preluare a Eni România, inclusiv a reţelei de benzinării, proces care a presupus, printre altele, realizarea analizei de risc, analiza due diligence, pregătirea integrării de business şi a fuziunii juridice.

De asemenea, este membru al Echipei de Coordonare de Ţară, având ca scop dezvoltarea sustenabilă a companiei pe piaţa românească şi implementarea de înalte standarde profesionale şi etice. 

Urmărește Business Magazin

/lideri/emanuela-mazilu-merer-director-juridic-filialele-grupului-mol-in-romania-14845054
14845054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.