Tânăra care conduce cel mai mare mall din Ploieşti

Autor: Razvan Muresan Postat la 14 mai 2015 2279 afişări

Tânăra care conduce cel mai mare mall din Ploieşti

Oana Vîjială a fost numită mall manager în cadrul AFI Palace Ploieşti în luna ianuarie a anului 2015.

Centrul comercial AFI Palace Ploieşti a fost deschis în octombrie 2013, după o investiţie de peste 50 de milioane de euro.

Oana Vîjială a revenit în echipa AFI pentru a continua această strategie, fiind deja familiarizată cu managementul grupului şi, în mod particular, cu AFI Palace Ploieşti, după ce a ocupat poziţia de leasing manager în cadrul departamentului de leasing al AFI Palace Malls Division între martie 2010 şi martie 2014.

A fost consultant timp de trei ani pentru Jones Lang La-Salle, între 2007 şi 2010, şi retail leasing manager la CBRE în 2014.

Oana Vîjială are şapte ani de experienţă în real estate, în principal pe segmentul de retail, iar din noua poziţie se va ocupa de activităţile administrative ale AFI Palace Ploieşti şi va coordona o serie de proiecte şi campanii: „Sunt foarte bucuroasă pentru oportunitatea de a conduce AFI Palace Ploieşti, un centru comercial în care cred cu tărie, şi, de asemenea, să mă alătur din nou echipei AFI. Consider că aceia care căutau în Bucureşti brandurile preferate, precum şi o atmosferă de shopping inedită, le găsesc acum chiar în oraşul lor“.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tanara-care-conduce-cel-mai-mare-mall-din-ploiesti-14132898
14132898
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.