Alexandru Voicu este manager de logistică al IKEA România încă din 2008

Autor: Iuliana Roibu Postat la 25 octombrie 2015 672 afişări

Alexandru Voicu este manager de logistică al IKEA România încă din 2008

Alexandru Voicu este manager de logistică al companiei IKEA România încă din 2008, când, la 23 de ani, a primit în responsabilitate toate activităţile ce ţin de atingerea obiectivelor operaţionale ale firmei Maoro Trading, firma care a deţinut până în 2010 franciza IKEA pe piaţa din România.

Retailerul de mobilă, parte a grupului suedez IKEA Group în prezent, a înregistrat în anul de catalog 2014 vânzări în valoare de 468,4 milioane de lei şi a ajuns la un număr de 496 de angajaţi. Voicu şi-a început cariera la în cadrul francizei Moaro Trading, ca responsabil de controlul stocurilor, în 2006, an în care era încă student la Facultatea de Ştiinţe Economice în Limbi Străine, parte a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, pe care a absolvit-o în 2007.

În acelaşi an cu obţinerea licenţei a evoluat spre funcţia de responsabil pentru operaţiunile logistice din interiorul magazinului IKEA, de unde a urcat un an mai târziu în funcţia sa actuală. Potrivit managerului, printre cele mai importante realizări ale sale se numără recrutarea, dezvoltarea şi menţinerea echipei logistice ce se ocupă de operarea magazinului IKEA din Bucureşti, migrarea tehnică şi operaţională de la modul de lucru dintr-un magazin operat în franciză la un magazin deţinut de compania IKEA Global, în 2011, cât şi  participarea la dezvoltarea şi implementrea serviciului de comenzi online al IKEA.

Spune că proiectele în care se implică îi oferă posibilitatea de a-şi dezvola abilităţile antreprenoriale, aspect ce îi aduce satisfacţia profesională de care are nevoie pentru a-şi păstra statutul de angajat al acestei companii şi a nu începe o afacere pe cont propriu

Urmărește Business Magazin

/lideri/alexandru-voicu-este-manager-de-logistica-al-ikea-romania-inca-din-2008-14860051
14860051
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.