A început să lucreze pentru afacerea familiei încă de la 8 ani. Acum companiile sale au venituri de aproape 35 de milioane de euro

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 14 iunie 2017 1400 afişări

A început să lucreze pentru afacerea familiei încă de la 8 ani. Acum companiile sale au venituri de aproape 35 de milioane de euro

În cazul Alexandrei Copos de Prada, care conduce Ana Pan, „cariera şi viaţa personală nu sunt atât de bine delimitate; îmi place enorm ceea ce fac şi nu consider că fac un job, ci mai degrabă îmi urmez o pasiune. De aceea, mare parte a timpului în afara biroului o petrec învăţând cum pot face anumite lucruri mai bine. De exemplu, am început anul trecut să iau cursuri de product management, digital marketing sau agile development, pentru a putea accelera anumite initaţive pe care le dezvoltăm la Ana Pan. Exemple sunt Ana Kids, noul nostru concept de mâncare sănătoasă pentru copii, sau Laboratorul de Inovaţie, care ne va ajuta să creăm mai rapid produse care răspund gusturilor clienţilor noştri. Lucrez în acelaşi timp din Londra la un start-up axat pe tehnologie educaţională dedicat învăţării continue într-o organizaţie. În plus, soţul meu şi cu mine suntem alergători şi ne-am înscris împreună la triatlonul de la Londra, care va avea loc în vară, deci începem antrenamentele curând”.

Alexandra Copos enumeră şi măsurile pe care le-ar lua dacă ar fi pentru o zi preşedinte: „1. Aş participa la şedinţa de guvern pentru a susţine o strategie pe termen lung axată pe excelenţă în educaţie, strategie care ar avea la bază inovaţiile din acest sector deja de succes în ţări precum Finlanda, Anglia, Singapore sau Hong Kong. 2. M-aş prezenta în Parlament pentru confirmarea luptei împotriva corupţiei. 3. Aş chema la Bucureşti toţi ambasadorii României pentru lansarea unei strategii de recâştigare a reputaţiei ţării şi de relansare a diplomaţiei economice a României”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
companii,
familie,
venituri,
refuz,
george copos

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.