100 cele mai puternice femei din business: Dana Bulat, director general, United Media Services

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 aprilie 2018 594 afişări

Dana Bulat este directorul general al agenţiei media United Media Services, din 2006; deţine integral pachetul de acţiuni al firmei, ca urmare a achiziţiei treptate a acţiunilor de la grupul elen Ashley & Holmes.

100 cele mai puternice femei din business: Dana Bulat, director general, United Media Services

Ea povesteşte că, antreprenor fiind, businessul îi ocupă cea mai mare parte din timp. „În afara jobului însă, orice activitate petrecută împreună cu fiica mea reprezintă o prioritate, fie că este vorba de vacanţe la schi, de mersul la cinema în weekend sau vacanţe în oraşele preferate.”

Dana Bulat consideră că implicarea socială nu poate să mai fie doar un exerciţiu intelectual, companiile trebuie să devină responsabile pentru valorile lor. „Vorbim de mulţi ani de responsabiltatea socială, însă ea a fost înţeleasă mai degrabă la nivel punctual drept caritate sau sponsorizare. Mai devreme sau mai târziu, pentru a face diferenţa, companiile trebuie să se implice în mod activ şi să translateze în mod tangibil şi consistent filosofia companiei în politica de CSR.”

Absolventă a Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a unui Executive Programme la London Business School, Bulat şi-a început cariera la Uniunea Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare, iar apoi a activat în cadrul companiei de media McCann, ajungând în ultimii ani să conducă divizia de planning a agenţiei.

Bulat a fondat agenţia United Media Services pe piaţa din România, iar din 2016 este membru în boardul UAPR.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.