100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Vanya Panayotova, General manager, L’Oréal România, locul 91: „Vreau ca L’Oréal să fie recunoscut ca liderul incontestabil al pieţei de produse cosmetice, dar nu doar din perspectiva cotei de piaţă şi a vânzărilor”

Postat la 23 aprilie 2022 280 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Vanya Panayotova, General manager, L’Oréal România, locul 91: „Vreau ca L’Oréal să fie recunoscut ca liderul incontestabil al pieţei de produse cosmetice, dar nu doar din perspectiva cotei de piaţă şi a vânzărilor”

Vanya Panayotova a petrecut peste 20 de ani din carieră în sectorul FMCG şi are o experienţă bogată la conducerea unor companii internaţionale de top.

De profesie medic, şi-a început cariera la Procter&Gamble şi şi-a continuat dezvoltarea în cadrul Mondelez International, unde a deţinut poziţii cu responsabilităţi în zona Europa de Est şi Africa & Orientul Mijlociu.

Ea are o experienţă vastă de leadership, inclusiv pe piaţa locală, unde a deţinut diferite poziţii de conducere, printre care cea de general manager al Orbico România, înainte de a prelua, în urmă cu trei ani, funcţia actuală.

Este pasionată de natură şi de activităţi sportive, a finalizat două maratoane şi face drumeţii pe munte de fiecare dată când are ocazia.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1. Pe termen scurt, mi-am propus, alături de echipa mea, să continuăm să ne dezvoltăm peste marja pieţei şi să creştem numărul de produse din portofoliul nostru pe care le foloseşte, în medie, un român.

2. Pe termen lung, îmi doresc ca L’Oréal să fie recunoscut ca liderul incontestabil al pieţei de produse cosmetice, dar nu doar din perspectiva cotei de piaţă şi a vânzărilor. Ne dorim să fim exemplari în ceea ce priveşte grija noastră faţă de mediu şi comunităţi, practicile de business, inovaţiile sociale pentru angajaţi şi unicitatea serviciilor şi produselor noastre.

3.Ž În tot acest timp, prioritatea numărul unu sunt echipele, care sunt responsabile pentru rezultatele pe care le avem şi motorul succeselor viitoare. Îmi propun nu doar să creştem şi să promovăm talente în grupul L’Oréal, ci, mai ales, să ne asigurăm că le oferim toate condiţiile pentru a-şi desfăşura activitatea în siguranţă, într-un echilibru sănătos între activităţile profesionale şi rolurile şi pasiunile lor personale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.