Seful Romtelecom: Sunt singurul angajat din familia mea (VIDEO)

Postat la 08 iulie 2010 53 afişări

Yorgos Yoannidis, CEO-ul Romtelecom, povesteste ca datorita starii conflictuale dintre greci si turci la nivel de autoritati si tinand cont ca a crescut la Istanbul, a ajuns sa fie singurul angajat din familia sa si asta pentru ca era foarte dificil pentru o persoana de origine greaca sa isi gaseasca un loc de munca in mediul public.

"In 1972 m-am mutat in Grecia si in 1975 am obtinut si cetatenia. ntre timp, fiindca studiasem telecomunicatiile, am considerat ca singura companie potrivita pentru mine era OTE", povesteste Yoannidis cum a ajuns sa lucreze in actualul proprietar al Romtelecom.

Yorgos Ioannidis a fost invitatul celui de-al patrulea eveniment din seria "MEET THE CEO" organizat lunar de BUSINESS Magazin. La precedentele editii au participat Mariana Gheorghe si Liliana Solomon, CEO Petrom si, respectiv, Vodafone, Misu Negritoiu, seful ING Romania si Sadoukhas Meraliyev, directorul Rompetrol. "MEET THE CEO" este un eveniment in cadru restrans, care faciliteaza dialogul cu cei mai importanti manageri de pe piata. Pentru a afla cine sunt invitatii editiei din luna iulie si pentru mai multe detalii despre "MEET THE CEO", accesati sectiunea evenimente de pe site-ul www.businessmagazin.ro sau sunati la numarul de telefon 0318.256.293.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/telecom/seful-romtelecom-sunt-singurul-angajat-din-familia-mea-video-6523406
6523406
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.