Robert Redeleanu, numit CEO UPC Polonia. Mihnea Rădulescu va prelua şefia UPC România

Autor: Florin Casota Postat la 16 februarie 2018 566 afişări

Începând cu 1 aprilie 2018, Robert Redeleanu, în prezent Director General al UPC România şi UPC Ungaria, este numit Director General al UPC Polonia. Robert Redeleanu îi succede lui Frans-Willem de Kloet, actualul CEO UPC Polonia, care a decis să părăsească Liberty Global. De la această dată, Robert Redeleanu va avea responsabilitatea conducerii operaţiunilor din UPC Polonia şi UPC Ungaria, care funcţionează ca entităţi separate.

Robert Redeleanu, numit CEO UPC Polonia. Mihnea Rădulescu va prelua şefia UPC România

De la 1 aprilie 2018, Mihnea Rădulescu este numit Director General al UPC România. Mihnea Rădulescu este în prezent Vice-preşedinte pentru operaţiunile B2B din UPC CEE (Europa Centrală şi de Est), coordonând activităţile pentru divizia business din România, Ungaria, Polonia, Slovacia şi Cehia.

Robert Redeleanu a fost numit Director General  pentru UPC  România în iunie 2015. Anterior, Robert Redeleanu a  ocupat funcţia de Chief Marketing Officer pentru UPC România, începând cu 2013. Robert Redeleanu şi-a început cariera în cadrul Unilever South Central Europe şi, în peste 20 de ani de activitate, a avut o carieră locală şi internaţională, cu experienţă extinsă în operaţiuni, marketing şi vânzări în diferite organizaţii.

Mihnea Rădulescu şi-a început cariera în cadrul Liberty Global în 2013 în România apoi din 2015 a fost numit Vice-preşedinte responsabil pentru proiectele strategice şi membru în echipa de top management a UPC în regiunea Europa Centrală şi de Est.

Din 2016 a preluat atribuţiile de coordonare ale diviziei Business-to-Business ale întregii regiuni CEE. Anterior experienţei din Liberty Global, Mihnea Rădulescu a facut parte din echipa Roland Berger Strategy Consultants din România timp de aproape şapte ani, acoperind prin proiectele derulate o arie variată de domenii, cum ar fi dezvoltarea de strategii de creştere sau integrări de companii în industrii precum telecom, bunuri de larg consum sau retail.

Mihnea Rădulescu are o diplomă de master la Norwegian School of Management din Oslo şi este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti (Relaţii Economice Internaţionale).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.