Prima companie din lume care o să depăşească pragul de 1000 de miliarde de dolari

Postat la 03 noiembrie 2017 1983 afişări

Prima companie din lume care o să depăşească pragul de 1000 de miliarde de dolari

Apple a anunţat rezultatele financiare ale companiei pe trimestrul IV şi sunt peste aşteptările companiei.

Acţiunile au crescut cu 3% după ce compania de tehnologia a raportat un profit de 10.7 miliarde de dolari la venituri de 52.6 miliarde de dolari, în creştere de la trimestrul anterior când Apple a raporat afaceri de 45,4 miliarde de dolari. Rezultatele sunt peste aşteptările de 50,7 miliarde de dolari.

Şi vânzarea de iPhone-uri a mers mai bine decât se aştepta Apple, vânzările fiind de 46,7 milioane de unităţi, peste cele 46 de milioane estimate. 

Capitalizarea de piaţă a gigantului a ajuns, pentru scurt timp, la 900 de miliarde de dolari, la doar 100 de miliarde de dolari distanţă de a deveni prima companie cu o evaluare de 1000 de miliarde de dolari, fiind astfel cea mai valoroasă companie din lumă. Apple concurează cu Amazon pentru această onoare

Vestea bună vine exact înainte lansarea iPhone X pentru care compania are aşteptări mari. Estimările de venituri pentru următorul trimestru situându-se între 84 şi 87 de miliarde de dolari

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.