Gadgets: Dispozitiv anti-pierdere

Postat la 04 august 2008 329 afişări

De cate ori nu vi s-a intamplat sa pierdeti diverse lucruri sau sa nu va mai aduceti aminte unde le-ati pus prin casa? De cate ori nu vi s-a intamplat sa intrebati: "Unde oare am pus telecomanda de la televizor, de la sistemul stereo, de la usa garajului?".

De-a lungul timpului, au aparut diverse gadgeturi care aveau ca functie gasirea lucrurilor pierdute, insa mecanismul era destul de simplist si trebuia sa te gandesti dinainte ce ai putea pierde. Loc8tor este mult mai sofisticat. Gadgetul este produs de o companie cu sediul in Londra, iar semnatura marketingului este ingenioasa prin substituirea literei "a" din denumirea produsului cu cifra "8".

"Localizatorul te duce direct la lucrurile pierdute", este sloganul de pe cutie, care contine un dispozitiv central cu display ce gaseste obiectele pierdute cu ajutorul senzorilor si vectorilor de directie. In plus, gadgetul vine insotit de niste dispozitive de marimea unei agrafe care se lipesc pe obiectele ce trebuie tinute sub observatie si etichete care se lipesc langa cele patru butoane ale dispozitivului, pentru a sti ce buton localizeaza fiecare obiect ce ar putea sa "dispara".

Localizatorul este subtire, cu diverse leduri care isi schimba culoarea de la rosu la galben si apoi la verde. Rosu inseamna ca dispozitivul este pornit, galben inseamna ca te indrepti in directia potrivita, iar verde ca esti foarte aproape de obiect, moment in care gadgetul incepe sa sune sau sa vibreze. Loc8tor are o raza de actiune de 183 de metri, poate monitoriza pana la 24 de obiecte si le poate gasi si daca acestea sunt ascunse sub o piatra, sub un vehicul sau in orice alt loc mai mult sau mai putin improbabil. Gadgetul poate fi comandat online de pe site-ul loc8tor.co.uk, la pretul de aproximativ 57 de euro.

Loc8tor este de departe un gadget pe care si l-ar dori toti cei care au fost macar o data in postura de a nu-si mai gasi un lucru de care aveau nevoie. Intrebarea este: ce faci cand pierzi si Loc8tor-ul?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gadgets:,
Dispozitiv,
anti-pierdere,
/business-hi-tech/it/gadgets-dispozitiv-anti-pierdere-4074300
4074300
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.