10 evenimente şi coverstory-uri BM Storytellers pentru 10 ani de Business Magazin

Postat la 02 aprilie 2014 75 afişări

Liderii de business îsi spun poveştile. Despre începuturi, experienţe, motivaţii şi curaj. Pentru cei care nu au început încă. 10 evenimente de marcă, pentru 10 ani de Business Magazin.

10 evenimente şi coverstory-uri  BM Storytellers pentru 10 ani de Business Magazin

Tocmai pentru că poveştile scriu cel mai bine istoria, Business Magazin aduce în lumina reflectoarelor alte poveşti: cele spuse de liderii businessului şi ai societăţii româneşti.

BM Storytellers este un eveniment nou, parte a campaniei aniversare “10 ani de Business Magazin”  conceput sub forma unor întalniri cu public, câte una în fiecare lună, unde povestea socio-economică a ultimilor zece ani este redată de cele mai importante personalităţi din mediul de afaceri şi nu numai, personalităţi selectate din randul celor care au ţinut coperta şi pagina revistei în cei 10 ani de la înfiinţare.

Este un serial de poveşti de succes. Un serial despre istoria pozitivă a României, transpus în urma evenimentului şi în paginile revistei, prin cover story-uri ample.Un loc de dezbatere a prezentului şi de planificare a viitorului. Un forum care dă răspunsurile la întrebările tinerilor care vor să înceapă o afacere sau care vor să îşi depăşească mentorii. Un punct de întâlnire unde istoria se transformă în poveşti şi poveştile în noi idei.

Vezi mai jos articolele şi galeriile foto ale evenimentelor Bm Storytellers:

Prima ediţie Bm Storytellers

A 2-a ediţie BM Storytellers

A 3-a ediţie BM Storytellers

A 4-a ediţie BM Storytellers

A 5-a ediţie BM Storytellers

Urmărește Business Magazin

/bm-10-ani/10-evenimente-si-coverstory-uri-bm-storytellers-pentru-10-ani-de-business-magazin-12518843
12518843
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.